Welkom bij daghotel Rozenhof

Daghotel Rozenhof

Daghotel Rozenhof te Nazareth (Oost-Vlaanderen) staat borg voor een discrete ontvangst, verzorgde bediening en kraaknette kamers, (waarvan enkele recentelijk werden vernieuwd!)

Alle kamers zijn voorzien van airco, digitale TV en radio.

Betaling mogelijk met cash, Bancontact, VISA en MasterCard (discrete vermelding).

Er is een brede keuze aan dranken: diverse soorten witte en rode wijn, in volle dan wel halve flesjes. Champagne van de grote merken of onze huischampagne (Tripet-Triolet) die we zeker kunnen aanbevelen, in maagdelijk wit of liefelijk rosé. Frisdranken, bieren, koffies en thees vervolledigen de lijst. 

We bieden ook kleine restauratie aan: lasagne, parma- en zalmschotels, pizza’s, ...

De inrit van het pand (aan de 's Gravenstraat) geeft toegang tot een ruime parking in een groen kader. Vijf carports verzekeren de parkeerdiscretie.

Aan de afrit "Deinze" van de E17 vlakbij het hotel is bovendien een carpoolparking uitgerust. U kunt daar gratis zéér discreet parkeren en dan met één wagen naar ons hotel komen.

Alcoholvrij aanbod

Onze alcoholvrije dranken: cava (fles 75 cl.) Brugse Zot (33 cl.) en diverse mocktails.

Elektrische auto

Wij zijn verheugd te mogen melden dat binnenkort de elektrische auto's zullen kunnen worden opgeladen op onze privé-parking

Heraanleg oprijlaan

Onze oprijlaan is nu voorzien van waterdoorlatende klinkers. Een nieuwe uitdaging wacht ! 

Dit extra comfort voor onze klanten, wordt binnenkort uitgebreid met oplaadpunten voor elektrische auto's

Cashbetalingen

Vanaf vandaag wordt jouw cashbetaling verwerkt door een geldautomaat die het gepaste wisselgeld teruggeeft. Vergeet evenwel de tipping niet...

Nieuw: kamer 3, een uitzonderlijke ontdekking!

Onze Suprème kamer 3, op het gelijkvloers, kan meerdere gasten gelijktijdig ontvangen, met een maximum van 6 personen.

Centraal in onze kamer staat een rond bed met plafondspiegel en deze kamer beschikt, als bijkomende troef, over een jaccuzzi en een inloopdouche. Het uitzonderlijke totaalaanbod met lederen zetels en banken in combinatie met de talrijke spiegels zorgt voor een unieke uitstraling en beleving.

Neem een kijkje!

Extra gast

Een derde persoon op iedere kamer is mogelijk mits een meerprijs van 20€. Er kan hiervoor dan ook extra badlinnen worden voorzien. 

Onze Kamer 3 kan tot 6 mensen ontvangen.

Discrete Parking
Airco
Digitale TV & muziek
Bad
Douche
Jacuzzi
Dranken
Snacks