Stijlvol daghotel

Verhuur kamers

Daghotel Rozenhof te Nazareth (Oost-Vlaanderen) staat borg voor een discrete ontvangstverzorgde bediening en kraaknette kamers

Bij de ingang werden onze huisregels duidelijk geafficheerd. Wilt deze nauwgezet opvolgen svp.

Er is een brede keuze aan dranken: diverse soorten witte en rode wijn, in volle dan wel halve flesjes. Champagne van de grote merken of onze huischampagne (Tripet-Triolet) die we zeker kunnen aanbevelen, in maagdelijk wit of liefelijk rosé. Frisdranken, bieren, koffies en thees vervolledigen de lijst. 

We bieden ook kleine restauratie aan: verse lasagne (300 gr), parma- en zalmschotels, pizza’s, ...

Discrete ontvangst, verzorgde bediening en kraaknette kamers. De kamers 9 - 21 - 22 - 23 - 24 werden helemaal opgefrist met een hedendaagse look!

Prijzen kamers

De prijzen variëren tussen €49 tot €100 per verhuring van 3 uur, afhankelijk van de kamerkeuze. Verlenging is mogelijk, doch vooraf af te spreken. Voor ieder extra begonnen half uur wordt €8,00 aangerekend.

De bezetting per kamer wordt beperkt tot 2 personen. Een derde persoon betaalt 20 € extra. Hiervoor kan in extra badlinnen worden voorzien.

Vanaf nu kan u elke zaterdag genieten van een speciale promoprijs voor kamer 1 of 2,  Reserveer snel!

Op de benedenverdieping zijn 2 zeer ruime kamers met jacuzzi ingericht. Daarnaast werden 4 kamers met massage-douche gebouwd, en één kamer is voorzien van een doorloopdouche. 

Kamer 3 -die nog in verbouwing zit- zal plaats kunnen bieden aan meerdere personen. Nieuws hierover volgt later.

Op de bovenverdieping zijn er 7 kamers met ligbad (sommige hiervan hebben een hoekbad) en één kamer - de suite - is bijzonder ruim mét jacuzzi...

Alle kamers hebben airco, digitale TV en radio.

Bekijk alle details op onze "Kamers & Reservatie" pagina.

Betaling mogelijk met cash, Bancontact, VISA en MasterCard (discrete vermelding).

Een aangenaam en discreet verblijf in daghotel Rozenhof.

Reservatie

Op onze reservatiepagina kunt u online reserveren.  

De reservering wordt aangehouden tot een half uur nà de voorziene aankomst. Wanneer de kamer bv. wordt gereserveerd voor 15u00, zal de kamer om 15u30 vrij worden gesteld, wanneer deze niet betrokken is. 

Mocht u alsnog belet zijn, graag een seintje vooraf (093849026). Zo kunnen we nog een andere klant bedienen. Niet komen opdagen bij een reservatie, wordt genoteerd en tijdelijk bijgehouden.

Discrete Parking

Parking

De inrit van het pand (aan de 's Gravenstraat) geeft toegang tot een ruime parking in een groen kader. Zes carports verzekeren de parkeerdiscretie.

Aan de afrit "Deinze" van de E17 vlakbij het hotel is bovendien een carpoolparking uitgerust. U kunt daar gratis zéér discreet parkeren en dan met één wagen naar ons hotel komen.

Zéér discreet parkeren