Huisregels

Onze huisregels

Omdat wij zowel voor onszelf als voor u én onze andere gasten een veilige, goede en aangename sfeer willen creëren hebben wij enkele huisregels opgesteld, waarbij wij er een gepaste naleving van eisen. Bij reservatie en gebruik van onze faciliteiten verklaart u zich akkoord met deze regels.

Uw privacy is voor ons zeer belangrijk. Wij vragen daarom niet om een legitimatiebewijs, tenzij wij twijfelen omtrent de leeftijd van een gast. Een kamer wordt nooit verhuurd aan een minderjarige

Onze kamers zijn voorzien voor een bezetting van maximaal 3 personen. Uitzonderingen kunnen énkel door de bestuurders worden toegestaan, nooit door een aanwezige hostess.

Wij verhuren énkel kamers. Er zijn dus geen dames aanwezig, noch kunnen wij partners aanbevelen. Gangbangs kunnen wij niet tolereren

Wij tolereren géén geweld, noch tegenover ons personeel, noch tegenover een gast. Indien deze regel overtreden wordt, schakelen wij onmiddellijk de politie in.

Heeft u een kamer gereserveerd, per e-mail of telefoon, wilt dan het aanvangsuur van uw reservatie respecteren, of ons tijdig verwittigen van een vertraging (via 093849026).

Eigen dranken en voeding meebrengen om ter plaatse te verbruiken is niet toegestaan; iedere vastgestelde inbreuk hierop wordt beboet met 75 € extra kosten.

Het is verboden om kaarsen, theelichtjes of ander open vuur te gebruiken in de kamers.

Fotoreportages of andere opnames kunnen énkel na schriftelijke toestemming én uitsluitend op zaterdag.

Voorgeprogrammeerde instellingen voor radio, TV en airco worden niet gewijzigd door de klant. De kamer dient tijdig en netjes verlaten te worden.

Drugs en andere verdovende middelen zijn ten strengste verboden, zowel als gebruik én als verhandeling. Indien u deze afspraak niet nakomt zien wij ons genoodzaakt de politie te verwittigen. Wij houden ons het recht voor iedere gast te weigeren die onder invloed is van drugs en/of alcohol.

Wij zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor diefstal of beschadiging door derden.

Denk aan de andere klanten: hou het rustig

Bedankt voor uw medewerking!